esp
divisor-1

The Goingman

The Goingman Camera Collection Kulturális Egyesület hivatalos honlapja

Segíts létrehozni a The Goingman Camera Múzeumot

el museo de the Goinman Camera Collection

The Goingman Camera Collection Kulturális Egyesület megalapítása

 Az egyesület hivatalos bejegyzése 2022. április 8-án történt Villafranca del Bierzóban, a tagságára és tevékenységeire vonatkozó hatályos spanyol jogszabályoknak megfelelően  a 3 alapító tag (Tichy-Rács Gergely, Benedek Rózsa és Járvás Brigitta) által. 

Ez egy non profit Egyesület melynek közvetlen és elsődleges célja:

  • Létrehozzon egy múzeumot (The Goingman Camera Museum) és a kapcsolódó infrastruktúrát az egyesület rendelkezésére álló (No.10 Calle Santa Catalina) épületben, Villafranca del Bierzo városában Spanyolországban. A nyilvánosság számára azt ingyenesen elérhetővé és látogathatóvá tegye.
  • A Múzeumnak rendelkeznie kell egy állandó kiállítással, amely a “The Goingman Camera Collection” különféle tárgyait mutatja be, beleértve azokat a régi fényképezőgépeket és egyéb fényképészeti felszereléseket amelyeket ez a gyűjtemény tartalmaz.

Az egyesület távlati célkitűzése:

  • A Múzeum napi szinten való fenntartása és működtetése.
  • A gyűjtemény megőrzése és gyarapítása.
  • Emellett helyi és általános szinten egyaránt kulturális és oktatási tevékenységeket létrehozása és támogatása. Többek között beszélgetések és időszaki kiállítások szervezése, a közösséghez való kapcsolatainak elősegítése a Múzeum népszerűségének növelése érdekében és turizmus élénkítésére.
Az alapítók:

Tichy-Rács Gergely

Az Egyesület elnöke és a gyűjtemény alapítója. 2005-től kezdett fényképezőgépeket gyűjteni és rajongója a régi kameráknak.

Benedek Rózsa

Az egyesület alelnöke. Ismert zarándok és hospitalera, aki rengeteget tud a Camino de Santiago-ról. Szenvedélyes fotós.

Járvás Brigitta

Az egyesület titkára és ő vezeti az adminisztrációt. Felelős a kreatív tervezésért és szervezésért. 1994 óta zarándok.

Segíts létrehozni a The Goingman Camera Múzeumot

Mindazok, akik több mint 100 eurót adományoznak, felkerülhetnek a The Goingman Camera Múzeum „Legjobb adományozók listájára„. A lista megjelenik a Múzeum online honlapján, valamint a Goingman Camera Múzeum épületében, Villafranca del Bierzóban.

Ez a weboldal saját és harmadik féltől származó cookie-kat használ megfelelő működése és elemzési célokra. Az Elfogadás gombra kattintva Ön hozzájárul ezen technológiák használatához és adatainak e célból történő kezeléséhez. Tekintse meg a Cookie-szabályzatot itt   
Privacidad