esp
divisor-1

The Goingman

The Goingman Camera Collection Kulturális Egyesület hivatalos honlapja

Segíts létrehozni a The Goingman Camera Múzeumot

Photographica - Fényképezőgép Vásár

Az Egyesült Királyság legnagyobb éves nemzetközi kameravására.

A Photographica az Egyesült Királyság legnagyobb fotógyűjtői vására, amelyet a The Photography Collectors Club of Great Britain szervez.

Ideje és helye:

2022. május 22. vasárnap.
RHS Lindley Hall, 80 Vincent Square, London SW1 2PB

A PCCGB-tagok ingyenes belépést kapnak, de a Photographica nyilvános és nem tagok számára is nyitva áll, 8 font belépési díj ellenében.

Természetesen van egy klubasztal, ahol a nem tagok megtekinthetik a Photographica World és a Tailboard másolatait, és csatlakozhatnak a PCCGB-hez – így bónuszként még vissza is kaphatják belépőjüket!

A szerény kezdetekből kinőtt  Photographica tipikusan körülbelül 120 asztallal rendelkezik, amelyek a dagerrotípiáktól és fotóktól kezdve a sárgaréz és mahagóni terepi kamerákon és Leicán át a régi és új fényképészeti könyvekig, gyűjthető fényképészeti kellékekig, kellékek és restaurálási eszközökig mindent kínálnak. A hagyományos fényképezőgép-típusok és márkák mellett újabb érdeklődésre számot tartó területeket találhat, köztük Lomográfiai tárgyakat, lyukkamerákat, modern sztereó berendezéseket és kiadványokat, valamint rengeteg vadonatúj filmemulziót minden típusú és formátumú fényképezőgéphez.

A Photographica valóban nemzetközi a standtulajdonosok és a résztvevők tekintetében, és London központjában, a Királyi Kertészeti Társaság Lindley Halljában, a Vincent Square-en, Victoria államban kerül megrendezésre, SW1P 2PB. A legközelebbi metróállomások a Victoria és a Pimlico.

Tekintse meg ezt a 2018-as Photographica Vásáron készült videót (kattintson az alábbi képre).

Segíts létrehozni a The Goingman Camera Múzeumot

Mindazok, akik több mint 100 eurót adományoznak, felkerülhetnek a The Goingman Camera Múzeum „Legjobb adományozók listájára„. A lista megjelenik a Múzeum online honlapján, valamint a Goingman Camera Múzeum épületében, Villafranca del Bierzóban.

Ez a weboldal saját és harmadik féltől származó cookie-kat használ megfelelő működése és elemzési célokra. Az Elfogadás gombra kattintva Ön hozzájárul ezen technológiák használatához és adatainak e célból történő kezeléséhez. Tekintse meg a Cookie-szabályzatot itt   
Privacidad