esp
divisor-1

The Goingman

The Goingman Camera Collection Kulturális Egyesület hivatalos honlapja

Segíts létrehozni a The Goingman Camera Múzeumot

Filmforgatás: Kamerák "Turnén"

2023 november 23-án részt vehettünk a filmstábbal a „Camino Negro” című film forgatásán Villablino-ban. Egy felkeresésnek eleget téve biztosítottunk néhány kamerát a gyűjteményünkből, hogy fokozzuk a film látványának hitelességét.

A film a Sil folyó menti bányavidék nőinek életét mutatja be és María Luisa Picado Silva könyve alapján készül. A mi kameráinkkal készült jelenet az 1970-es években játszódik, de egy 2012-es bányászsztrájkot ábrázoló jelenethez is kölcsönadtunk két modernebb kamerát.

Ez utóbbin ráadásul aktívan részt is vettünk statisztaként, fotóriportereket alakítva.

Segíts létrehozni a The Goingman Camera Múzeumot

Mindazok, akik több mint 100 eurót adományoznak, felkerülhetnek a The Goingman Camera Múzeum „Legjobb adományozók listájára„. A lista megjelenik a Múzeum online honlapján, valamint a Goingman Camera Múzeum épületében, Villafranca del Bierzóban.

Ez a weboldal saját és harmadik féltől származó cookie-kat használ megfelelő működése és elemzési célokra. Az Elfogadás gombra kattintva Ön hozzájárul ezen technológiák használatához és adatainak e célból történő kezeléséhez. Tekintse meg a Cookie-szabályzatot itt   
Privacidad