esp
divisor-1

The Goingman

The Goingman Camera Collection Kulturális Egyesület hivatalos honlapja

Segíts létrehozni a The Goingman Camera Múzeumot

Adománygyűjtő kampány - 2023

Mivel a The Goingman Camera Collection Kultúrális Egyesület alapelveinek megfelelően folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amellyel a Múzeum létrehozásának anyagi feltételeit megteremtheti, ezért csatlakozott a GoFundme szervezet adomány gyűjtőinek sorába.

Ezentúl nem csak közvetlenül, hanem mostantól a GoFundme szervezet keretein belül is támogathatóvá váltunk, s ezzel megkezdtük hivatalos adománygyűjtő kampányunkat 2023-ban.

Ide kattitva támoghatsz minket: https://gofund.me/8a9ca784

Legyél te az első aki támogatásával lehetőséget ad, hogy a The Goingman Camera Múzeum minél hamarabb létrejöhessen. Minden segítség – legyen az kicsi vagy nagy – számunkra egyaránt fontos.

Segíts létrehozni a The Goingman Camera Múzeumot

Mindazok, akik több mint 100 eurót adományoznak, felkerülhetnek a The Goingman Camera Múzeum „Legjobb adományozók listájára„. A lista megjelenik a Múzeum online honlapján, valamint a Goingman Camera Múzeum épületében, Villafranca del Bierzóban.

Ez a weboldal saját és harmadik féltől származó cookie-kat használ megfelelő működése és elemzési célokra. Az Elfogadás gombra kattintva Ön hozzájárul ezen technológiák használatához és adatainak e célból történő kezeléséhez. Tekintse meg a Cookie-szabályzatot itt   
Privacidad